ZDRAVÉ POTRAVINY
Vákuové balenie potravín predlžuje trvanlivosť rôznych surovín a pokrmov. Môžu sa vákuovať akékoľvek potraviny, vrátane už tepelne upravených. Ponúkané vákuové baličky firmou S.K.S. umožňujú uchovávať prakticky akékoľvek potraviny, balené do vákuových sáčkov, alebo do špeciálnych vákuových nádob. Tento spôsob patrí medzi najrozšírenejšie pri spracovaní mäsa, zeleniny – v potravinárskych prevádzkach prvovýroby, reštauráciach a hoteloch, či v kuchyniach hromadného stravovania, alebo domácnostiach.
Revolučná technológia Sous-Vide varenia spočíva v tom, že potraviny sú v surovom stave vákuovo zabalené do špeciálnych vreciek a tepelná úprava prebieha pri nízkych teplotách (od 56°C do 96°C), s minimálnou potrebou potraviny pred úpravou dochucovať. Potravina si zachováva vysokú hodnotu potravín zdravého stravovania, s minimálnym úbytkom hmotnosti a krátkym časom jej prípadnej ďalšej úpravy. Sous-Vide je vhodný nielen do profesionálnych gastro zariadení ale aj do domácností. Spoznajte novú dimenziu zdravého varenia.