Spoľahlivé balenie
NIELEN potravín

Vákuové vrecká s garanciou kvality

Vákuové vrecká

Pri vákuovom balení sa nezaobídeme bez vákuovej baličky a vákuových vreciek. Pomocou vákuových vreciek vieme zabaliť a následne ďalej pripravovať mäso, zeleninu, ovocie, kávu, bylinky a dokonca aj tekutiny ako napríklad polievky či omáčky. Technológia vákuového balenia predlžuje trvanlivosť skladovaných potravín a pomáha ich uchovať čerstvé. Vyberte si z pestrej ponuky vákuových vreciek a vákuových varných vreciek, ktoré zabezpečujeme priamo od spoločnosti Vac-Star.

 

TYPY VÁKUOVÝCH VRECIEK

  1. vhodné na balenie potravín
  2. pre varenie technológiou Sous-Vide (vákuové varné vrecká)
  3. vrecká pre balenie mäsa s kosťou resp. kostí
  4. pre bezkomorové zariadenia

Vákuové VARNÉ vrecká 

V portfóliu ponúkaných produktov nájdete vákuové vrecká vhodné aj na varenie metódou Sous-vide. Vákuové vrecká určené pre Sous-Vide sú odolné voči vysokej teplote. Pri varení nesmú meniť svoj tvar, štruktúru a ani uvoľňovať do pripravovaných pokrmov chemikálie. Ponúkané vákuové varné vrecká spĺňajú prísne hygienické normy pre použitie v potravinárskom priemysle platné pre celú Európsku úniu.

 

PRE BEZKOMOROVÉ STROJE

Pri vyžití bezkomorových zariadení je vákuové vrecko umiestnené mimo komoru. Tento druh vreciek je z jednej strany hladký a z druhej vrúbkovaný. Vrecká sú dostupné v rôznych hrúbkach v závislosti od toho aký druh potraviny budeme vákuovať.