Kvalita bez kompromisov

Technológia najvyšších štandardov

Vákuové baličky

Profesionálna vákuová technológia najvyšších štandardov, ktorá vysaje zo sáčkov vzduch a ich koniec tepelne zvarí, pričom celý proces balenia je riadený mikroprocesorom, vrátane zaplyňovania inertným plynom pri krehkých potravinách.  V našej ponuke nájdete vákuové baliace stroje vhodné nielen pre reštaurácie, hotely a domácnosti, ale aj väčšie vákuové zariadenia pre mäsiarov, farmárov alebo veľké potravinárske spoločnosti. 

5 DÔVODOV PREČO SI VÁKUOVÉ
BALENIE OBĽÚBITE

  1. vákuové balenie potravín vám zabezpečí dlhšiu trvanlivosť rôznych pokrmov
  2. vákuové balenie je vhodné pre všetky druhy potravín vrátane tekutín
  3. možnosť pripravovať marinované pokrmy vo veľmi krátkom čase
  4. potraviny si zachovajú svoju jedinečnú chuť, výraznú vôňu a prirodzenú farbu
  5.  optimálna hygiena pri následnej manipulácii s potravinami

Pre prevádzky aj domácnosti

Jednoduché a intuitívne ovládanie

Dostupnosť náhradných dielov

Dlhodobá prevádzka zariadení

Vysoká kvalita a výkonnosť

ČO POTREBUJEME K VÁKUOVÉMU BALENIU

1. Vákuové vrecká

Surovinu vložíme do vákuového vrecka, prípadne aj s ingredienciami.

2. Vákuová balička

Pomocou vákuovej baličky vysajeme z vrecka vzduch pre ďalšie uskladnenie, či manipuláciu s potravinami.