Kvalita bez kompromisov
Technológia najvyšších štandardov

Vákuové baličky
Profesionálna vákuová technológia najvyšších štandardov, ktorá vysaje zo sáčkov vzduch a ich koniec tepelne zvarí, pričom celý proces balenia je riadený mikroprocesorom, vrátane zaplyňovania inertným plynom pri krehkých potravinách. V našej ponuke nájdete vákuové baliace stroje vhodné nielen pre reštaurácie, hotely a domácnosti, ale aj väčšie vákuové zariadenia pre mäsiarov, farmárov alebo veľké potravinárske spoločnosti.
5 DÔVODOV PREČO SI VÁKUOVÉ
BALENIE OBĽÚBITE
- vákuové balenie potravín vám zabezpečí dlhšiu trvanlivosť rôznych pokrmov
- vákuové balenie je vhodné pre všetky druhy potravín vrátane tekutín
- možnosť pripravovať marinované pokrmy vo veľmi krátkom čase
- potraviny si zachovajú svoju jedinečnú chuť, výraznú vôňu a prirodzenú farbu
- optimálna hygiena pri následnej manipulácii s potravinami

Pre prevádzky aj domácnosti

Jednoduché a intuitívne ovládanie

Dostupnosť náhradných dielov

Dlhodobá prevádzka zariadení

Vysoká kvalita a výkonnosť
ČO POTREBUJEME K VÁKUOVÉMU BALENIU
1. Vákuové vrecká
Surovinu vložíme do vákuového vrecka, prípadne aj s ingredienciami.
2. Vákuová balička
Pomocou vákuovej baličky vysajeme z vrecka vzduch pre ďalšie uskladnenie, či manipuláciu s potravinami.